سطوح رسیدگی به میوه آرایی سیب

سطوح رسیدگی برای هر دو رقم یکسان بود. بلافاصله پس از برداشت ماهی قزل آلا، محتوای نشاسته پس از رنگ آمیزی گوشت یک سیب نصف شده با مخلوط 1٪ ید و 4٪ یدید پتاسیم و نمایه سازی رنگ سطح در مقیاس 1 (رنگ آبی تیره = محتوای نشاسته بالا) به صورت کالریمتری اندازه گیری شد. 9 (بدون رنگ آبی = بدون نشاسته).

استحکام با استفاده از یک نفوذ سنج FTA (www.aceindustrial.co.uk، در تاریخ 1 سپتامبر 2018) مجهز به پیستون 11 میلی متری اندازه گیری شد.

هنگام آنالیز نشاسته ای باقی نماند و سفتی میوه حدود 6 کیلوگرم در سانتی متر مربع بود. بلافاصله پس از این آزمایش ها بهترین زمان مصرف پودر سنجد، میوه های سیب مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.

استخراج فنولیک از پوست و پالپ سیب با روشی که قبلا توسط Pantelić و همکارانش توضیح داده شد انجام شد نمونه معرفي از 20 ميوه (در هر تكرار/ هر رقم/ در هر سيستم توليد) به دو قسمت تقسيم شد.

ده میوه همراه با پوست آسیاب شده و 50 گرم از آن توده برای آنالیز پروفایل قند گرفته شد. ده میوه دیگر پوست کنده شدند و 2 گرم از پوسته ها و 5 گرم از تمام مزوکارپ های میوه برای آنالیز پروفایل های پلی فنلی و آزمایش ها گرفته شد.

پوست (2 گرم) و پالپ (5 گرم) با 20 میلی لیتر متانول حاوی 1/0 درصد هیدروکلراید مخلوط شدند و طرز تهیه زیتون سیاه و به مدت 1 ساعت روی همزن مغناطیسی هم زدند.

استخراج‌ها سه بار تکرار شد و هر سه بخش جمع‌آوری میوه آرایی سیب، ترکیب و تبخیر شدند تا خشک شدن توسط اواپراتور چرخشی IKA RV8 (IKA®-Werke GmbH & Co. KG، Breisgau-Hochschwarzwald، آلمان) تحت فشار کاهش یافته در دمای 40 درجه سانتی گراد.

باقیمانده پس از تبخیر در 10 میلی لیتر آب فوق خالص حل شد و از این محلول ها برای تجزیه و تحلیل بیشتر استفاده شد.

عصاره ها قبل از تجزیه و تحلیل از طریق فیلتر غشایی PTFE 0.45 میکرومتر فیلتر شدند.

  • منابع:
  1. Analysis of Apple Fruit (Malus × domestica Borkh.) Quality Attributes Obtained from Organic and Integrated Production Systems
  • تبلیغات:
  1. با استفاده از این محصولات میزان IQ خود را بالای 160 ببرید
  2. انتقام عجیب مردی با سیم بکسل!
  3. مردی به جای پنجره از میز پلاستیکی استفاده کرد
  4. سنجد موثر برای درمان بیماری‌های تنفسی ویروسی