دستور العمل ساده کلوچه لاهیجان عمده و عالی برای مبتدیان و همچنین آماده باش همه کاره برای نانوایان با تجربه تر است. در حالی که دنیای کامل، عظیم و پرکالری از کلوچههای پیچیده برای کاوش وجود دارد.
از کلوچههای مخملی قرمز گرفته تا کلوچههای لیمویی، این دستور پخت کلوچه آسان جایی است که همه چیز شروع میشود و ارزش تسلط بر آن را دارد تا بتوانید اصول ساخت کلوچه را دریافت کنید. قبل از اینکه با طعم و مزه و ظرافت تزئین آن را جاز کنید، زیر کمربندتان قرار بگیرید.
یک دستور ساده برای کلوچه لاهیجان عمده همان کاری را که روی قالب میگوید انجام میدهد: یک کلوچه لطیف، مرطوب و خوشطعم برای شما فراهم میکند که میتواند به عنوان پایهای برای چیزهای مفصلتر باشد.
لطفاً تعداد زیادی از بچهها که برای چیزی شیرین فریاد میزنند یا یک شکر ساده را تهیه کنید. این یک دستور کلوچه است که برای تولدها، مناسبت های خاص، یا فقط آن مراسم جشن انگلیسی، چای بعد از ظهر، به خوبی کار می کند.
ما همچنین معتقدیم که برای درست کردن یا خوردن یک کلوچه ساده خرمای هرگز به دلیلی نیاز ندارید، بنابراین هر زمان که هوس پختن شما را به خود جلب کرد، آن را داشته باشید.
این پایه ای ترین ترکیب ممکن از تخم مرغ، آرد، کره و شکر است – عملا ایده آل افلاطونی یک کلوچه – که در فر به مدت 45-50 دقیقه پخته می شود. وقتی روی آن طلایی شد، میدانید که تمام میشود و سیخی که در کناره آن فرو رفته تمیز بیرون میآید.
هنگامی که کلوچه خنک شد، آن را با کرم خامه ای بمالید، میوه ها را روی آن بپاشید، یا به سادگی روی آن را با پودر شکر بپوشانید، و به هر شکلی که برای برش دادن آن انتخاب کنید لذت بخش خواهد بود.
حتی میتوانید با برش دادن آن به صورت جانبی، پس از سرد شدن، آن را به یک اسفنج ویکتوریا تبدیل کنید، یک لایه مربا اضافه کنید و دوباره آن را به هم بچسبانید اگرچه ما یک دستور العمل بسیار خوب اسفنج ویکتوریا را نیز برای دستورالعملهای خاصتر داریم.