سطوح رسیدگی برای هر دو رقم یکسان بود. بلافاصله پس از برداشت ماهی قزل آلا، محتوای نشاسته پس از رنگ آمیزی گوشت یک سیب نصف شده با مخلوط 1٪ ید و 4٪ یدید پتاسیم و نمایه سازی رنگ سطح در مقیاس 1 (رنگ آبی تیره = محتوای نشاسته بالا) به صورت کالریمتری اندازه گیری شد. 9 (بدون رنگ آبی = بدون نشاسته).
استحکام با استفاده از یک نفوذ سنج FTA (www.aceindustrial.co.uk، در تاریخ 1 سپتامبر 2018) مجهز به پیستون 11 میلی متری اندازه گیری شد.
هنگام آنالیز نشاسته ای باقی نماند و سفتی میوه حدود 6 کیلوگرم در سانتی متر مربع بود. بلافاصله پس از این آزمایش ها بهترین زمان مصرف پودر سنجد، میوه های سیب مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
استخراج فنولیک از پوست و پالپ سیب با روشی که قبلا توسط Pantelić و همکارانش توضیح داده شد انجام شد نمونه معرفي از 20 ميوه (در هر تكرار/ هر رقم/ در هر سيستم توليد) به دو قسمت تقسيم شد.
ده میوه همراه با پوست آسیاب شده و 50 گرم از آن توده برای آنالیز پروفایل قند گرفته شد. ده میوه دیگر پوست کنده شدند و 2 گرم از پوسته ها و 5 گرم از تمام مزوکارپ های میوه برای آنالیز پروفایل های پلی فنلی و آزمایش ها گرفته شد.
پوست (2 گرم) و پالپ (5 گرم) با 20 میلی لیتر متانول حاوی 1/0 درصد هیدروکلراید مخلوط شدند و طرز تهیه زیتون سیاه و به مدت 1 ساعت روی همزن مغناطیسی هم زدند.
استخراجها سه بار تکرار شد و هر سه بخش جمعآوری میوه آرایی سیب، ترکیب و تبخیر شدند تا خشک شدن توسط اواپراتور چرخشی IKA RV8 (IKA®-Werke GmbH & Co. KG، Breisgau-Hochschwarzwald، آلمان) تحت فشار کاهش یافته در دمای 40 درجه سانتی گراد.
باقیمانده پس از تبخیر در 10 میلی لیتر آب فوق خالص حل شد و از این محلول ها برای تجزیه و تحلیل بیشتر استفاده شد.
عصاره ها قبل از تجزیه و تحلیل از طریق فیلتر غشایی PTFE 0.45 میکرومتر فیلتر شدند.
- منابع:
- تبلیغات: