ما می توانیم یک کتاب در مورد پنیر پیتزا خانگی کشداربنویسیم. انواع مختلفی از کیفیت و طعم وجود دارد. ما به هر حال همه چیز را برای شما توضیح خواهیم داد!
همه ما در یک چیز اتفاق نظر داریم. پنیر موزارلا متعلق به پیتزا است. در هلند نیز گاهی اوقات با پنیر پیتزا موزارلا کم چربدرست می شود. دستور پخت اصلی اینطور نیست، اما پنیر گودا هنوز طعم شگفت انگیزی به پیتزا می دهد. طعم گودا کمی خنثی تر است که به پیتزا کمی شخصیت می بخشد.
پیتزا موزارلا
با این حال شما بهترین پنیر پیتزا موزارلارا با موزارلای واقعی درست می کنید. این دقیقا همان طعم خامه ای است که خیلی زیاد نیست که این پنیر را به پنیر پیتزای عالی تبدیل می کند. همه مواد موجود در پیتزا باید به خوبی متعادل باشند تا طعم آن عالی باشد. این بدان معنی است که باید یک ته ترد وجود داشته باشد. سس گوجه فرنگی که نه خیلی ترش است و نه خیلی شیرین. پنیری که طعم خامه ای و خنثی خوبی دارد.
کمتر، بیشتر است
این نیز دلیلی است که یک پیتزای واقعی ناپلی آنقدر غنی نیست. برخی از پنیر پیتزا موزارلا ورقه ای 10 تاپینگ دارند. این هرگز ذات یک پیتزا ایتالیایی نبوده است. چشیدن مواد تشکیل دهنده یک پیتزای خوشمزه وقتی این همه روی آن وجود دارد غیرممکن است. در پایان همه چیز در مورد پایه، سس گوجه فرنگی و پنیر پیتزا است.
شما می توانید بهترین پنیر برای پیتزا خود را از ما خریداری کنید، بنابراین ما مکعب های موزارلای دستی برای پاشیدن روی پیتزا شما داریم. یا توپ های خوشمزه تازه پنیر موزارلا موجود است.
- منابع:
- تبلیغات: