اگرچه پسته اکبری رفسنجان می تواند سالم باشد و سرشار از مواد مغذی ضروری است، اما مهم است که زیاد از آنها مصرف نکنید. مصرف زیاد پسته ممکن است منجر به درد شکم، یبوست و اسهال شود.
این می تواند به دلیل محتوای فیبر آن باشد. برخی همچنین بر این باورند که آجیل ممکن است منجر به سنگ کلیه در افراد مستعد شود. با این حال، این اثرات تنها توسط شواهد حکایتی پشتیبانی می شود.
اگر پسته اکبری رفسنجان بو داده بیش از حد مصرف می کنید، ممکن است سطح فشار خون بالا را تجربه کنید. این به این دلیل است که برخی از انواع پسته برشته حاوی مقدار زیادی سدیم هستند.
رومی ها درختان پسته را در قرن اول پس از میلاد به اروپا معرفی کردند. پسته یک آجیل سالم با چندین ماده مغذی ضروری است.
آنها حاوی چربی های سالم، آنتی اکسیدان ها، پروتئین و فیبر هستند که به بهبود سلامت کلی شما کمک می کنند. فواید پسته بسیار زیاد است و به راحتی می توانید آن را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
مصرف پسته ممکن است به کاهش وزن، بهبود سلامت روده، بهبود سلامت قلب، تنظیم سطح گلوکز خون و مبارزه با التهاب کمک کند.
اگرچه عوارض جانبی پسته ثبت نشده است، مصرف آن در حد اعتدال توصیه می شود. در صورت بروز هر گونه واکنش نامطلوب، مصرف آنها را قطع کرده و بلافاصله با پزشک خود مشورت کنید.
می توانید پوسته را بشکنید و آجیل را بخورید. یا می توانید قبل از باز کردن پوسته، ابتدا قسمت بیرونی شور پوسته را بمکید.
چرا پسته گران است؟ درخت پسته دو نیاز برای رشد دارد: زمستانهای خنک و تابستانهای گرم طولانی با رطوبت کم. اینها مناطقی را که می توان در آنها کشت کرد محدود می کند و آجیل را بسیار گران می کند.
آیا پوست پسته سمی است؟ پوست پسته سمی نیست. اما خوردن آنها ممکن است خیلی سخت باشد. مصرف آنها به همان شکلی که هستند ممکن است باعث مشکلات گوارشی شود.